PDA

Zobrazit v plné verzi : Když je přihození podmíněné registrací na Paypal.com

Forwardo
10.09.2007, 21:36
:mellow: Dotaz ze zákaznické podpory:
když jsem chtěl v ebay přihodit, odkázala mě to na stránku registrace u Pay Pal, že nejsem zaregistrovaný. V registračním formuláři to chce po mě číslo kreditky: Mám dvě otázky: Když zadám číslo kreditky, nebude problém že je to česká kreditka na vaší USD adrese? Když se zaregistruji, půjde platit přes Vás? Mám trochu problém s pochopením systému Pay Pal. Vím že pro čechy je problém přes tento systém platit. Můžete mi prosím popsat jak to doposud funguje?

================================================== =

:ex: Odpověď:
V aukci měl prodejce zjevně podminku, aby mel drazici ucet Paypal (Paypal account required), proto jste byl přesměrován. Účet u Paypal si založte se svou českou adresou, specielně pokud tam zadáváte číslo kreditky - aby mohlo dojít ke zpětnému ověření. Nebrání Vám to nikterak v dalším používání našich služeb, Paypal budete mít registrován, za uživatelský účet se tam nic neplatí, takže splníte podmínky aukce a můžete nadále posílat žádosti o zprostředkování platby nám.

Jedinou výjimkou je aukce označená "Immediate payment required", taková aukce se neuzavře, dokud není provedena platba, takže tam byste pak musel
a) zaplatit přes svůj účet Paypal
b) poslat nám žádost o asistovaný nákup v aukci a my bychom jej provedli ať už přes Váš eBay účet (je třeba si u nás vyplnit v profilu přístupové heslo k Vašemu účtu) a nebo přes jeden z našich účtů na eBay a ihned bychom provedli i platbu.

Prochaine
07.11.2007, 16:45
Někteří ještě chtějí buď platbu US kreditkou, nebo PayPal s US adresou, což bez US karty není dost dobře realizovatelné. Dejte si na to pozor - už jsem omylem takhle něco vydražil.

Forwardo
08.11.2007, 07:57
Někteří ještě chtějí buď platbu US kreditkou, nebo PayPal s US adresou, což bez US karty není dost dobře realizovatelné. Dejte si na to pozor - už jsem omylem takhle něco vydražil.

Přes Zásilkovou službu to realizovatelné je, stačí si vyplnit Žádost o zprostředkování platby za aukci v sekci Můj účet > Služby.

petrik
19.02.2008, 20:44
Může mi prosím někdo poradit, v čem dělám chybu ?
Jsem na ebay nově zaregistrovaný, účet u PayPal-u mám (čerstvě ověřený "Account Type: Personal - Status: Czech - Verified ") a přesto mně ebay nebere přihození na aukci s podmínkou "PayPal account required".Respektive při potvrzení mi hodí hlášku "You are unable to bid on or buy this item because: You either don't have a PayPal account or your PayPal account is not linked to your eBay account. We encourage you to register with PayPal - it is the fast, easy and safe way to pay. Register with PayPal | Already have a PayPal account?"
Ještě dodám, že jde o můj první nákup (nevim zda to ma na to vliv), prodejce (USA) má u všech aukcí ...Ships to: Worldwide a u jeho druhé aukce, o kterou mám zájem (ta je bez podmínky(?), i když je cca o 150 USD dražší) normálně přihazuji...Pokud víte, v čem je zádrhel, zkuste mně poradit.Díky, Petr.

machacek
21.02.2008, 14:43
Co takhle ucty slinkovat "..or your PayPal account is not linked to your eBay account"

Může mi prosím někdo poradit, v čem dělám chybu ?
Jsem na ebay nově zaregistrovaný, účet u PayPal-u mám (čerstvě ověřený "Account Type: Personal - Status: Czech - Verified ") a přesto mně ebay nebere přihození na aukci s podmínkou "PayPal account required".Respektive při potvrzení mi hodí hlášku "You are unable to bid on or buy this item because: You either don't have a PayPal account or your PayPal account is not linked to your eBay account. We encourage you to register with PayPal - it is the fast, easy and safe way to pay. Register with PayPal | Already have a PayPal account?"
Ještě dodám, že jde o můj první nákup (nevim zda to ma na to vliv), prodejce (USA) má u všech aukcí ...Ships to: Worldwide a u jeho druhé aukce, o kterou mám zájem (ta je bez podmínky(?), i když je cca o 150 USD dražší) normálně přihazuji...Pokud víte, v čem je zádrhel, zkuste mně poradit.Díky, Petr.