Zobrazit v plné verzi : Příplatek za rychlé reakce
Prochaine
05.10.2007, 22:29
Dobrý den,
po zkušenosti, kdy nyní čekám již 14 dní na odeslání uzavřené zásilky (tj. zabalit pár knih do krabice a odnést na poštu), bych se rád zeptal, zda existuje možnost připlatit si za rychlé reakce, abych nemusel tak dlouho čekat.
Chápu, že toho teď máte hodně, ale nevěřím, že jste do dnešního dne neodeslali ani jednu zásilku, která byla uzavřena po 22. září.
Forwardo
09.10.2007, 04:43
Jednalo se o nedopatření v expedici, omlováme se hluboce za zpoždění, v jeden den odcházely zásilky dvou Vašich jmenovců a nedopatřením byla Vaše zásilka považována za již odeslanou ve vnitřním systému.
Prochaine
09.10.2007, 14:25
Stalo se to sice už podruhé, ale dávám vám šanci. Tento týden si budu nechávat od vás posílat ještě jeden balíček, tak uvidíme.
Prochaine
12.10.2007, 11:26
Tak jsem další zásilku zkompletoval a uzavřel ve středu 10. 10. ve 20.30 (PDT) a čekám, kdy bude odeslána.
zásilka byla zkompletována 13.10. ale vzhledem k tomu, že se toho dne (pátek) odbavovaly přednostně nadrozměrné zásilky pro kontejner přes Polonez Parcel s garantovaným dodáním před vánoci, tak byla odeslána v neděli 15.10. Ano, čtete dobře, už děláme i v neděli a vozíme zásilky přímo na letiště SFO, což je o víkendu jediná otevřená pošta široko daleko a zároveň jisté odbavení EMS zásilek na zahraniční lety tentýž den. ;)
Prochaine
16.10.2007, 19:34
Sám jsem byl nedělním odbavením překvapen. Díky.
Jsem rád, že Vám business kvete a že pracujete i v neděli. Jsem na tom podobně.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.