Zobrazit v plné verzi : platby pres paypal
zaregistrovala jsem se na paypal a chtela provest platbu, jenze to po me chce use number. vi nekdo co to je?
Forwardo
27.06.2006, 21:09
Jedná se Extended Use Number - číslo, kterým verifikujete svůj Paypal účet. Princip je dokonalý ve své jednoduchosti. Při verifikaci kliknete na tlačítko a Paypal Vám z karty odečte poplatek EUR 1.50.
Na výpisu z účtu (každý už snad má elektronický přístup ke svému účtu) uvidíte tuto transakci s označením příjemce 1234PAYPAL... kdy 1234 (číslo se samožejmě náhodně mění) je Vaše Extended Use Number, které zadáte do verifikační sekce na Paypalu a tim se stane Váš účet 'confirmed' a uvolní se Vám prvotní platební limity až do výše možného výběru z platební karty, kterou máte s Paypal účtem spojenu.
zaregistrovala jsem se na paypal a chtela provest platbu, jenze to po me chce use number. vi nekdo co to je?
Doporucuji si poradne precist toto http://webnews.terc.cz/ps/article.php?arid=171
ne ne, ja nemusim, ja uz to vim :o))
a dekuji forwardovi za vycerpavajici odpoved!
Taky by me zajimalo jaky je podle vas nejlevnejsi zpusob platby do zahranici.?
Forwardo
29.06.2006, 00:02
Nejlevnější je samozřejmě Paypal, protože pokud platíte z vlastního účtu, tak jako plátce Vás to nestojí nic.
Doporucuji si poradne precist toto http://webnews.terc.cz/ps/article.php?arid=171
fajn taky sem se tam mrkl:o)
Ahojte lidi, mam tu taky broblem... Jelikoz nemam zadnou kartu (ani si porizovat nehodlam) a tudiz na system PayPal muzu zapomenout, chtel sem se zeptat jestli by nekdo neobjednal za me pres PayPal retizkovej set z Ameriky kterej ja objednat nemuzu... Ne zaver dodavam ze nejsem zadnej podvodnik a predem muzu poslat penize ktere by potom byly na ten set... Proste ja bych poslal penize, dotycnej by objednal a posleze odeslal set zpet na dobirku me...:)) Myslim ze je to ferovy, takej changed.. Doufam ze se nekdo ozve pls.. muzete i zavolat na 720556798 THX.
illMartass
02.11.2007, 13:50
Dobrý den, jak mám převést peníze na paypal?
Forwardo
04.11.2007, 10:37
Dobrý den, jak mám převést peníze na paypal?
Přijde na to, zda chcete převést peníze na Paypal svůj nebo Zásilkové služby.
Na Váš Paypal může převést prostředky pouze jiný uživatel Paypal nebo zákazník, který zaplatí za nákup kartou přes Paypal. Pro platby nepotřebujete mít přímo na Paypalu zústatek, částka se převede samočinně z platební kartou, kterou máte v účtu asociovanou.
Pokud se ptáte na převod na Paypal Zásilkové služby, pak převod provedete na účet paypal@zasilkovasluzba.com
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.