Zobrazit v plné verzi : Ztracená součást zásilky?
mirekmaso
07.02.2008, 13:00
Chtěl bych se zeptat jestli už se někdy někomu přihodilo, že v zásilce doručené do ČR chyběla nějaká položka ikdyž v detailu odeslané zásilky se položka ukazuje jako odeslaná?.....
Mě se to totiž stalo. Minulé pondělí na moji domácí adresu dorazil balík ve kterém chyběl 1 objektiv na fotoaparát.... Ve výpisu obsahu zásilky je objektiv uveden a pokud by se do balíku nevešel (což je nepravděpodobné-balík byl menší než jindy), jaktože se balíček neodbjevil zpátky v obsahu schránky?...
Jelikož se nejedná o levnou záležitost, odeslal jsem již 2 urgentní dotazy a stálé (už 1 týden!!!) mi nikdo nebyl schopen odpovědět.
Stalo se již něco podobného někomu dalšímu?. Děkuji za vaše odpovědi
zdravím všechny, předem se omlouvám za mé dotazy, které se již na těchto stránkách mockrát jistě probíraly...
Z předchozích příspěvků jsem již vyzjistil, že kalkulace na ZS nezahrnují clo ani DPH. Prozraďte mi prosím někdo, jak si mám vypočíst cenu dph a cla, když by se jednalo o zásilku za 1200 dolarů... předem díky
martyxxx
09.02.2008, 06:31
Chtěl bych se zeptat jestli už se někdy někomu přihodilo, že v zásilce doručené do ČR chyběla nějaká položka ikdyž v detailu odeslané zásilky se položka ukazuje jako odeslaná?.....
Mě se to totiž stalo. Minulé pondělí na moji domácí adresu dorazil balík ve kterém chyběl 1 objektiv na fotoaparát.... Ve výpisu obsahu zásilky je objektiv uveden a pokud by se do balíku nevešel (což je nepravděpodobné-balík byl menší než jindy), jaktože se balíček neodbjevil zpátky v obsahu schránky?...
Jelikož se nejedná o levnou záležitost, odeslal jsem již 2 urgentní dotazy a stálé (už 1 týden!!!) mi nikdo nebyl schopen odpovědět.
Stalo se již něco podobného někomu dalšímu?. Děkuji za vaše odpovědi
Mně v balíku odeslaném před Vánoci chyběla také jedna položka, která byla označena jako odeslaná (balík byl naprosto neporušený, takže na 100% odeslána nebyla). Okamžitě jsem Zásilkovou službu kontaktoval. Zásilková služba na můj dotaz odpověděla, že se mou záležitostí budou zabývat, po urgenci někdy v polovině ledna napsali, ať jim dám ještě chvíli čas a do dnešního dne stále nic.... Chápu, že toho mají hodně, ale víc jak měsíc je přece jen dost. Docela mne zajímá jaká je zodpovědnost Zásilkové služby v tomto případě, tj. pokud se položka nedohledá, zda ji budou ochotni zaplatit.
mirekmaso
09.02.2008, 07:45
Děkuji za Vaši zkušenost, trochu mě uklidnilo, že v tom nejsem sám.... Včera jsem obdržel první odpověď ze Zásilkové služby - že o mém případu vědí, ale že se ho zatím nepodařilo vyřešit (balíček se nenašel)a že mám počkat ještě pár dní. Ta zodpovědnost zásilkové služby ohledně ztracených zásilek jejich vinou by mě také zajímala, doufám že pokud by se balíček nepodařilo najít, byla by ZS ochotna (po prokázání hodnoty) refundovat peníze - myslím, že by u zákazníků jinak velmi utrpěla její důvěryhodnost. Kdyby totiž měl člověk ke všem obavám, souvisejícím s nákupem např. drahé elektroniky, připojit nejistotu jestli se balík neztratí ve skladu ZS bez náhrady - myslím, že by si leckdo takový nákup rozmysel.
Ahoj všem,
já sám jsem měl zkušenost, že v zásilce nebylo vše (odesíláno před vánocemi),ale musím poděkovat Zásilkové službě za kladné vyřízení a dohledání části zásilky a musím říct že zatím ve všech případech dohledání zásilky a komunikace se ZS jsem 100% spokojen. Uvědomte si kolik balíků denně přijmou a odešlou. Takže za sebe Zásilková služba A++++++ spolupráce a jen tak dále.
no me v současném balíčku chybeli dve zásilky. Sice jepravda že se ve schránce objevila v den odeslání zásilk aoznačená jako "co se nevešlo" ale k přehlednosti to opravdu nepřispelo, kor když nevím co se vlastne neveslo ( která ze zásilek a zda se jedná skutečne o ty chybející části ).
Dotaz poslán před dvěma dny a stále nic :(
infamous
20.02.2008, 22:08
Taktiez sa mi to stalo prave dnes. Jedna polozka zo styroch nebola v baliku. Status vsak ukazuje, ze polozka bola zahrnuta a odoslana. Neslo o ziadnu objemnu zasielku, 3KG krabica. Taketo veci by sa nemali stavat, nezavisle na tom aky ma firma pretlak zakazok.
Predsa pracovnik skolektuje polozky s unikatnym cislom, polozi si ich na jeden stol, prebali a vlozi do novej krabice. Nevsimnut si jednu alebo dve polozky, ktore len tak zostanu na stole, je to vobec mozne?
Bud ma na svojich pracoviskach Forwardo obrovsky neporiadok, alebo su zamestnanci v casovom strese a nevsimnu si, ze si neskolektovali vsetok tovar, ktory mal byt v zasielke.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.