Zobrazit v plné verzi : Je to normalni?!
Je to normalni ze zasilka, ktere byla odeslana USPS EMS ukazuje na trackingu a to ma byt dorucena do 4-6 dnů
Your item was accepted at 5:13 PM on March 6, 2008 in SAN FRANCISCO, CA 94188. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.
Ja cekam na balik uz 2 mesice .
Your item was accepted at 7:49 PM on January 17, 2008 in SAN FRANCISCO, CA 94188. No further information is available for this item.
byl poslany taky EMS nebo normalne?
konecne po 2 mesicich je zasilka odeslana.Jak jsi na tom ty?
Asi mam vetsi stesti:
Detailed Results:
International Dispatch, March 15, 2008, 8:57 pm, NJI
Acceptance, March 11, 2008, 7:40 pm, SAN FRANCISCO, CA 94188
uvidim, jak dlouho pofrci do CR a jak dlouho bude trcet na celnici...
B
Muzete to jednoduse reklamovat na poste kdekoliv v USA
to tezko, kdyz jsem to posilal pres ZS
a stale stav
Status: Acceptance
Your item was accepted at 5:13 PM on March 6, 2008 in SAN FRANCISCO, CA 94188. No further information is available for this item.
Ja cekala 2 mesice na balik a ted ho zadrzely na celnici pritom balik ktery jsem si nechala poslat minuly tyden byl drazsi a klidne prosel bez cla.
Ach jo tenhle balik je asi zacarovany
Tak uz je to vice nez mesic a balik stale jen Status: Acceptance
Tak uz je to vice nez mesic a balik stale jen Status: Acceptance
Zalozit pripad na zakaznicke podpore ZS a pozadat o asistenci?
uz ho tam mam dlouho a porad se vymlouvaji na USPS
ZS by si mela upravit tento clanek, protoze ja stale cekam a nic
Zatím nejdelší zpoždění jsme zaznamenali na přelomu měsíců listopadu až ledna, kdy expresní zásilka strávila na cestě bezmála sedm týdnů, aby byla netknutá doručena svému adresátovi.
Zalozit pripad na zakaznicke podpore ZS a pozadat o asistenci?
Ahoj ano,zadej případ,protože jestli ti do 4týdnů nedošel,tak oni by s tím měli něco dělat,jednou se mi to taky stalo,ale 3týdny,napsaly at ještě týden počkám a pak vyhlásej pátrání po mé zásilce,naštěstí ten den se to objevilo na celnici,no a to pak čekáš při dobrém štěstí měsíc!!!!!Tak pevné nervy!
Tak stale nic a ZS, kdybych nepsal tak to vubec neresi a proto jsem presel na s h i p i t o .com rychlost je stokrat lepsi nez u ZS, ceny jsou lepsi, jednani lepsi. Nechapu lidi co si tu stezuji porad na ZS, ale neprejou k s h i p i t o .com
Ja jsem jim zadal at poslaji zasilku 12.června ve čtvrtek a už v úterý byla na celnici. Nevíte jak dlouho se to tam zdrží? pár dnů? Mam všechno správně vyplněno, deklarováno a faktury v průvodce
Johnyppe
24.06.2008, 12:59
Me se vzdy zasilka zdrzela na celnici max jeden den.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.