PDA

Zobrazit v plné verzi : zpracovani zasilky

dsun
19.03.2008, 13:38
Zajimalo by mne, jak je defaultne (tj. pokud nic neuvedu do poznamky)
zpracovana zasilka, tj. jestli je odstranen obalovy material, nebo baliky
poslou tak jak prisly zabalene, popr. co se stane s fakturama, ktere
mohou byt prilepene na vnejsku baliku.

Sensei Jirka
25.03.2008, 07:00
Mám podobný dotaz. V databázi vědomostí ZS jsem nalezl tuto odpověď:

http://www.zasilkovasluzba.com/support/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=29&nav=0,5

a zajímá mě, co je myšleno "Zásilky standardně rozbalujeme"?? Jedná se o rozbalení papíru/univerzální krabice a nebo je myšleno i rozbalení org.krabice, pokud je zboží přímo od prodejce, tudíž vybalení "na jednotlivé součástky". Vim, že si do poznámek zadam, jak to chci, ale abych jim nepsal zbytečné připomínky, které dělají automaticky, nebo naopak ;-) díky za odpověď

deny
25.03.2008, 08:07
Ja mam vzdy vsechny zasilky poslane prodejci v USA rozbaleny a pak vse peclive zabaleno v jednom baliku .Prece nechcete platit vetsi postovne za nejake krabice

Tantana
02.04.2008, 18:53
26.3. jsem sestavila odchozi zasilku a dala ji na odeslani. Balicky z teto zasilky ale stale zustaly v me inteligentni postovni schrance, je to tak vporadku, nebo je to chyba systemu? Nemely by se ztratit? Ukazuji se samozrejmne i v odchozi zasilce, ktera stale neodesla. Jake mate zkusenosti? Tana

Toxic
03.04.2008, 09:21
to Tantana: Mám ve své inteligentní schránce balíček z ledna jako neodeslaný a to už mi dávno došel, bohužel jen polovina, protože se tato zásilka měla skládat ze 2 balíčků, ale došel mi jen jeden. Takže jsem napsal na podporu a případ se řeší a čekám. Vítej v klubu :)

martyxxx
03.04.2008, 10:18
Balíčky zůstanou zobrazeny ve schránce dokud Zásilková služba neoznačí zásilku jako odeslanou. Teprve tehdy "zmizí" ze schránky a jsou vidět jen v odeslané zásilce. Je to vcelku logické - jsou sice v balíku připraveném k odeslání, ale dokud jej ZS nepředá poště, jsou jakoby stále ve schránce.