PDA

Zobrazit v plné verzi : Sledování zásilek přes usps - za jak dlouhou dobu se běžně objeví v jejich systému

snajdi
13.04.2008, 17:24
ZS mi zaslal 10.4. mail, ze mi jiz odesel balik do CR pres usps , ze ho muzu sledovat na usps.com dle tracking number . kdyz ale tracking number zadam na strankach usps, tak misto mista, kde zasilka je dostanu odpoved : There is no record of this item . Jaky s tim mate zkusenosti ? Je to normalni, nebo to trci v ZS ? Prijde mi to divny, protoze v CR kdyz necham poslat balik pres PPL, tak ho vidim na internetu do cca dvou hodin.

Jerry
13.04.2008, 17:55
ZS mi zaslal 10.4. mail, ze mi jiz odesel balik do CR pres usps , ze ho muzu sledovat na usps.com dle tracking number . kdyz ale tracking number zadam na strankach usps, tak misto mista, kde zasilka je dostanu odpoved : There is no record of this item . Jaky s tim mate zkusenosti ? Je to normalni, nebo to trci v ZS ? Prijde mi to divny, protoze v CR kdyz necham poslat balik pres PPL, tak ho vidim na internetu do cca dvou hodin.

Už se mi to stalo, další pracovní den byl v systému.

snajdi
13.04.2008, 18:03
Dík za odpověď . posilali to ve ctvrtek, tak jsem cekal , ze se to objevi nejdyl v patek na usps.com . Tak snad v pondeli :) .

snajdi
15.04.2008, 05:53
Stale mi to hlasi (i po 3 prac. dnech) ze jeste neni nahrany balik v systemu. Doufam, ze ho ZS neztratila.

martyxxx
15.04.2008, 08:09
Zkuste kontaktovat ZS přes stránky zákaznické podpory. Také se mi to jednou stalo. ZS měla chybu v číslu zásilky.

snajdi
15.04.2008, 13:50
jj, tam uz jsem vcera psal, zatim bez odpovedi, tak doufam ze je to pouze spleteny cislo baliku...