deny
22.04.2008, 22:22
Ozve se clovek co ma muj balicek???
Dne 24.3. byl balicek prijat ZS
Label/Receipt Number: RC63 6758 791T H
Status: Delivered
Your item was delivered at 12:17 PM on March 24, 2008 in SAN FRANCISCO, CA 94107.
Dne 27.3. jsem zadala ZS o pripsani balicku do me schranky
Po nekolika vymenenych informaci mezi mnou a Zs jsem dostala toto
Datum: 16.04.2008 06:54 PM
--------------------------------------------------------------------------------
Dobry den Lenko,
poprosime Vas o trpelivost, v den kdy mela dorazit Vase zasilka jsme obdrzeli celkem 3 balicky od tohoto prodejce, ktere mely identifikacni udaje do jinych schranek ( zkusenost je takova, ze to tento prodejce obcas poplete), jednu jsme zkontrolovaly a dalsi dve mezitim bohuzel velmi rychle putovali do CR. Patrani se nam trosku prodlouzi, s temito zakazniky spojime a pozadame je o spolupraci...
Jedna se o trika Paul frank
diky moc
Dne 24.3. byl balicek prijat ZS
Label/Receipt Number: RC63 6758 791T H
Status: Delivered
Your item was delivered at 12:17 PM on March 24, 2008 in SAN FRANCISCO, CA 94107.
Dne 27.3. jsem zadala ZS o pripsani balicku do me schranky
Po nekolika vymenenych informaci mezi mnou a Zs jsem dostala toto
Datum: 16.04.2008 06:54 PM
--------------------------------------------------------------------------------
Dobry den Lenko,
poprosime Vas o trpelivost, v den kdy mela dorazit Vase zasilka jsme obdrzeli celkem 3 balicky od tohoto prodejce, ktere mely identifikacni udaje do jinych schranek ( zkusenost je takova, ze to tento prodejce obcas poplete), jednu jsme zkontrolovaly a dalsi dve mezitim bohuzel velmi rychle putovali do CR. Patrani se nam trosku prodlouzi, s temito zakazniky spojime a pozadame je o spolupraci...
Jedna se o trika Paul frank
diky moc