PDA

Zobrazit v plné verzi : Přes měcí a zásilka nikde.

Quikk
26.04.2008, 12:03
Čao nevíte co stím asi před měsícem mi zásilková služba odeslala zásilku z USA samozřejmě pomocí traking čísla hlásí, že byla doručena ještě před posláním a to někde v usa. Nevím co už stím volal jsem na poštu zásilka nikde.

Sensei Jirka
26.04.2008, 18:06
Doručena před posláním v usa????? Co přesně Ti to píše na usps.com??

porotrico
26.04.2008, 18:24
Bude to již řešený error USPS. Povedlo se jim vydat doklady se stejnými Tracking Numbery, jaké už kdysi vydali. Problém je, že takové balíky se velmi těžko dohledávají a ČP za ně nechce nést zodpovědnost (to je snad poprvé, co s ČP souhlasím).

Jinak doporučuji otevřít case v Zákaznické podpoře s nějakou vyšší prioritou.

Quikk
26.04.2008, 20:00
hlásí mi to tohle a nevím co stím jako je to už měsíc a zásilka nikde. Doufám, že se najde dal jsem za to dost peněz. Psal jsem na zásilkovou službu a oni jen co udělaj, že napíšou, že musím čekat ani nezvednou telefon a nezavolaj tam. Nevíte co stím? Nestalo se vám něco podobnýho?
Label/Receipt Number: CP76 2507 525U S
Status: Delivered Abroad

Your item was delivered in CANADA at 10:23 AM on March 26, 2008.

Quikk
29.04.2008, 14:06
Bude to již řešený error USPS. Povedlo se jim vydat doklady se stejnými Tracking Numbery, jaké už kdysi vydali. Problém je, že takové balíky se velmi těžko dohledávají a ČP za ně nechce nést zodpovědnost (to je snad poprvé, co s ČP souhlasím).

Jinak doporučuji otevřít case v Zákaznické podpoře s nějakou vyšší prioritou. Nevíte tedy jak dál postupovat aby se balík dohledal?

nana
29.04.2008, 14:15
mas jedinou moznost - bombardovat zasilkovou sluzbu. josef@zasilkovasluzba.com mi zatim vzdycky se vsim pomohl. a tohle vypada jako pekny prusvih.