PDA

Zobrazit v plné verzi : podvod

vlado
14.05.2008, 08:18
Ahoj, kto mi poradí?
Na e-bay som vydražil foták za 4.000 USD. Všetko do poslednej sekundy dražby bolo OK. Z ebay mi prišiel oznam, že som sa stal víťazom a mám zaplatiť sumu. Predajca sa so mnou skontaktoval, aby som mu to zaplatil cez bankový prevod, pretože t.č. mu PAyPal nejde. Peniaze som poslal ale
o 2 dni mi prišla správa z ebay, že vydražená položka bola stiahnutá z dražby.
Predajca mi uviedol skoro všetky kontaktné údaje, ktoré som si overoval z viacerých strán.
Nič nenasvedčovalo o podvod. Viac sa mi tento predajca neohlásil. Jeho meno, ak by o ňom niekto vedel je: killernassir 2002.
Kontaktoval som aj ebay a dostal som odpoveď, že sa do systému mohol nabúrať hacker. Ale to by mal byť problém ebay alebo nie? Môžem sa dostať naspäť k peniazom?
Dík za akékolvek odpovede.

Vlado

vanek
14.05.2008, 18:44
Ahoj, kto mi poradí?
Na e-bay som vydražil foták za 4.000 USD. Všetko do poslednej sekundy dražby bolo OK. Z ebay mi prišiel oznam, že som sa stal víťazom a mám zaplatiť sumu. Predajca sa so mnou skontaktoval, aby som mu to zaplatil cez bankový prevod, pretože t.č. mu PAyPal nejde. Peniaze som poslal ale
o 2 dni mi prišla správa z ebay, že vydražená položka bola stiahnutá z dražby.
Predajca mi uviedol skoro všetky kontaktné údaje, ktoré som si overoval z viacerých strán.
Nič nenasvedčovalo o podvod. Viac sa mi tento predajca neohlásil. Jeho meno, ak by o ňom niekto vedel je: killernassir 2002.
Kontaktoval som aj ebay a dostal som odpoveď, že sa do systému mohol nabúrať hacker. Ale to by mal byť problém ebay alebo nie? Môžem sa dostať naspäť k peniazom?
Dík za akékolvek odpovede.

Vlado

skoda ze jsi neplatil pres pay pal...to byla klicova chyba...tam maji dispute center ..atd uz se mne take stalo, ze jsem neco dostal napr fake znackovou vec..napodobeninu zbozi a pres pay pal jsem dostal vic nez pulku penez zpet...v tomhle pripade..neporadimm..bombardovat ebay..vzit si pravnika..nevim