PDA

Zobrazit v plné verzi : Zásilka plná dokladů o nákupu

maaraa_99
26.05.2008, 06:55
Ahoj, nevím proč, ale v poslední době zásilková služba nereaguje na info při sestavení zásilky, že chci všechny faktury a doklady o nákupu odstranit. Přišla mě výzva z celnice, říkam si pohoda, něco jim tam pošlu, jenže po otevření dopisu jsem zjistil, že je plný kopii faktur a dokladů o nákupu, takže budu muset v plné výši zaplatit CLO a DPH. Asi to někdo při chystání balíku v US fláká :o)))
S tím to přístupem se mě opravdu nevyplatí posílat si věci z US a můžu jít nakupovat do MAKRA ( tam je to taky bez DPH na letáku :o)))

nana
26.05.2008, 20:04
Mne se stalo presne to samy, podruhy jsem jim tam napsala zadost VELKYM PISMEM a opakovane, a uz tam nic nenechali. Ale je to k vzteku, zvlast, kdyz clovek s vedomim, ze odstrani faktury, vyplnuje dodejku, ze. :-(

NeoStainer
15.05.2009, 07:15
No zejména to může posléze hrozit i žalobou ze strany celního úřadu pro daňový únik...
Nechápu když už takovouto službu nabízejí, resp. poskytují, proč nevykonávají pořádně..
Pokud by se mi toto stalo, rozhodně okamžitě bych ukončil jakékoliv vztahy se ZS a našel si jiného poskytovatele. Na internetu jich je dost a dost v dnešní době...

C.G. Jung
15.05.2009, 12:54
však tam mají napsaný: Nežádejte o odstranění faktur, originály faktur budou ponechány v zásilkách pro celní řízení !

admin
21.05.2009, 02:25
No zejména to může posléze hrozit i žalobou ze strany celního úřadu pro daňový únik...
Nechápu když už takovouto službu nabízejí, resp. poskytují, proč nevykonávají pořádně..
Pokud by se mi toto stalo, rozhodně okamžitě bych ukončil jakékoliv vztahy se ZS a našel si jiného poskytovatele. Na internetu jich je dost a dost v dnešní době...

možná jste si nevšiml, že reagujete na rok starý příspěvek ;)

Leroy
22.06.2009, 02:27
teda ja si ted otevrel obchod a az po me pujdou z finanacaku tak ho asi zase nekam schovam )) ale momentalne to je nejnovejsi projekt, rikam si v klidecku makam na tom denne co se muze stat))

admin
24.06.2009, 00:34
teda ja si ted otevrel obchod a az po me pujdou z finanacaku tak ho asi zase nekam schovam )) ale momentalne to je nejnovejsi projekt, rikam si v klidecku makam na tom denne co se muze stat))

To je myslim nejlepsi vizitka toho, ze bys ten obchod mel asi "schovat" rovnou ... rozhodne takove prohlaseni nejen, ze nebudi duveru pro kupujici, ale primo nabada nekoho z financaku, aby se takovemu obchodu podival na zoubek. :huh: