Zobrazit v plné verzi : Vicecetny nakup v Ebay
kukulinda
29.05.2008, 13:08
My dalsi dotazy, pratele:-)
1)Dam priklad: chci si koupit od jedne firmy komplet: podprsenku a kalhotky - stejna velikost, stejny typ, ale v cerne, bile a cervene barve. Budou mi uctovat manipulacni a balici a posilaci poplatky za kazdy kus zvlast, nebo to zauctuji jako jednu vec?
2)Kdyz je u zbozi napsane "Buy now!", znamena to, ze to neni v zadne drazbe a lze to zbozi objednat hned?
3)U zbozi je nejaka cena. Mam to chapat, ze je to tzv. "vyvolavaci cena"? Mam tedy dat nejakou vyssi cenu jako svou nabidku za zbozi, ktere chci? Jak zjistim, ze ma nabidka je dost vysoka a nikdo nedal zatim vyssi, nez ja? Jak zjistim, ze jsem to zbozi ziskala? A jak dlouho ta aukce trva?
Dekuji moc za odpoved.
Jsem ochotna akceptovat i odpovedi "supersamcu", predstirajicich, ze maji vse v malicku.
My dalsi dotazy, pratele:-)
1)Dam priklad: chci si koupit od jedne firmy komplet: podprsenku a kalhotky - stejna velikost, stejny typ, ale v cerne, bile a cervene barve. Budou mi uctovat manipulacni a balici a posilaci poplatky za kazdy kus zvlast, nebo to zauctuji jako jednu vec?
2)Kdyz je u zbozi napsane "Buy now!", znamena to, ze to neni v zadne drazbe a lze to zbozi objednat hned?
3)U zbozi je nejaka cena. Mam to chapat, ze je to tzv. "vyvolavaci cena"? Mam tedy dat nejakou vyssi cenu jako svou nabidku za zbozi, ktere chci? Jak zjistim, ze ma nabidka je dost vysoka a nikdo nedal zatim vyssi, nez ja? Jak zjistim, ze jsem to zbozi ziskala? A jak dlouho ta aukce trva?
Dekuji moc za odpoved.
Jsem ochotna akceptovat i odpovedi "supersamcu", predstirajicich, ze maji vse v malicku.
ad 1) To záleží od toho, zda prodejce nabízí "combined shipping".
ad 2) Ano, za stanovenou prodejní ("buy") cenu
ad 3) DOba do konce aukce : třeba "End time: 4 hours 49 mins" . Ostatní info dostaneš e-mailem. Pozor, většína přihazování na atraktivní zboží s dobrou cenou bývá až v posledních pár minutách.
Sensei Jirka
29.05.2008, 21:33
Jen si dovolím poznámečku: pozor při přihazování na záměnu čárky a tečky ;) V USA používají tečku (tzn. $109.99)....takže pokud je vyvolávací cena 109.99 a ty zadáš 109,99 tak to Tvojí čárku eliminuje a Tvůj příhoz je 10999 USD. To už potom asi danou položku neprohraješ. :D
Na to pozor ;)
porotrico
29.05.2008, 22:59
Jen si dovolím poznámečku: pozor při přihazování na záměnu čárky a tečky ;) V USA používají tečku (tzn. $109.99)....takže pokud je vyvolávací cena 109.99 a ty zadáš 109,99 tak to Tvojí čárku eliminuje a Tvůj příhoz je 10999 USD. To už potom asi danou položku neprohraješ. :D
Na to pozor ;)
Jo, to se může stát, i když pak je možné požádat o rollback příhozu. Nicméně by musel dotyčný umět anglicky... :-))))
kukulinda
30.05.2008, 00:04
Bezva kluci, diky moc. Jak se znam, jiste bych pak musela hledat sponzory na zavratne castky:-)
kde se dozvim, ze prodejce nabizi "combined shipping"?
a kde se dozvim, kolik casu zbyva do konce aukce?
Bezva kluci, diky moc. Jak se znam, jiste bych pak musela hledat sponzory na zavratne castky:-)
kde se dozvim, ze prodejce nabizi "combined shipping"?
a kde se dozvim, kolik casu zbyva do konce aukce?
Tak nevím, zda si z nás tady někdo nedělá legraci?!?
"combined shipping" musí být uveden v popisu položky, anebo se na něj dražitel může zeptat (přes něco jako "ask seller a question")
čas do konce aukce (time left) je vidět u každé položky/každého výsledku hledání
A jako zábranu proti záměně "." a "," stačí přihazovat po celých dolarech.
C.G. Jung
30.05.2008, 13:49
Tak nevím, zda si z nás tady někdo nedělá legraci?!?
Už to začíná vypadat na provokaci. Nebo je někdo totálně máklej....
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.