grmela
22.07.2008, 20:33
Dobrý den, mám následující problém: Prodal jsem na eBayi již pár věcí, vždy jsem ale poštovné uváděl jako flat-rate. Byly to totiž menší věci, tak nebyl problém je poslat běžným doporučeným psaním do 2 kg, kde je cena po celém světě stejná. Teď bych ale chtěl poslat nějakou větší věc, která je nad 2 kg. Zde je potřeba už použít některou z calculated služeb České pošty. To je ale právě ten problém -- eBay mi nenabízí nikde v Sell Your Item formuláři možnost vložení vlastní ceny přepravy (Calculated shipping) do jednotlivých zemí (mimo Spojené státy). Je tam jen USPS nebo UPS s americkými taxami za přepravu, což mi opravdu moc nepomůže.
Řešil už tento problém někdo? Nechci mít v listingu jen "Shipping: Worldwide" s tím, že v hledání se cena nezobrazí a bude tam jen See description, rád bych aby se zobrazila všude automaticky a já pak nemusel ceny pro všechny státy vypisovat do listingu ručně.
Řešil už tento problém někdo? Nechci mít v listingu jen "Shipping: Worldwide" s tím, že v hledání se cena nezobrazí a bude tam jen See description, rád bych aby se zobrazila všude automaticky a já pak nemusel ceny pro všechny státy vypisovat do listingu ručně.