PDA

Zobrazit v plné verzi : Prodej na eBay

lubomir
07.11.2008, 05:25
Prosím o pomoc !!! Neumím německy ani slovo, přesto jsem zvládnul připravit k vystavení aukci. Když už mám vše hotové a jsem na stránce pro kontrolu vystavené aukce potvrdím dole Weiter, vyskočí obrozovka, kde se musím znovu zaregistrovat a následně to chce po mě doplnit adresu banky, č.účtu ap. (do aukce jsem zadal - platba převodem) Vše tedy vyplním a do pole Bankleitzahl (bankovní kód) zadám 0800 (což je Čs. spoř kód) a ten blbý systém mě to nebere !!!!
Co s tím ?????
Nebo mi poraďte jak jinak založit aukci nebo doporučte ke čtení návod krok za krokem. Díky

dodatek připsán 8.11.
Tak jsem včera nad tím zase několik hodin seděl a zjistil jsem toto. Když jako registrovaný člen eBay (zde v evropě, tedy německo, www.ebay.de) chci založit prodej, systém to povolí. Je však s podivem, že nikde na začátku vystavení prodeje není volba, kde bych potvrdil, že jsem z CZ. Protože systém mě automaticky detekuje jako němčoura a na závěr vystavení chce po mě vyplnit bankovní data na kterých ztroskotám, protože ty data, respektive název banky má být pouze německá banka. Pak samozřejmě mi systém nesežere Ceskou sporitelnu a její kód 0800.
Taky v průběhu vystavení není nikde možnost určit typ Versand (zaslání). Automaticky naskočí jen Německo (ale já to chci prodávat, poslat po celé EU).
V závislosti na tom všem mi je divné, že mnohé aukce vystavují italiáni, španělé, turci ap. Všechny formuláře a nabídky připravované aukce jsem si pečlivě překládal.