PDA

Zobrazit v plné verzi : Jak dlouho trvá nez odeslete balik?

marrx
07.11.2006, 12:05
Mám už 3 dny uzavrený balik, který čeká na odeslání. Nikde jsem se nedočetl, kdy balik posilate a myslel jsem si tedy ze hned.. Dokdy ho vetsinou poslete?

hollowback
07.11.2006, 17:48
no fyzicky by se mel posilat nasledujici den kolem 7:00 vecer, ale na netu ho budes mit oznaceny jako odeslany az za 3 - 4 dny

Forwardo
22.11.2006, 21:57
Mám už 3 dny uzavrený balik, který čeká na odeslání. Nikde jsem se nedočetl, kdy balik posilate a myslel jsem si tedy ze hned.. Dokdy ho vetsinou poslete?

Tento dotaz je zodpovezen v nasem FAQ, cituji:

... mezinárodní zásilka není email a proto ji nelze odeslat během deseti minut. Naopak je třeba ji sestavit z obsahu Vaší schránky, odstranit původní obaly (pokud si to nepřejete, zmiňte se o tom ve formuláři pro odeslání zásilky) a to co do zásilky nepatří, najít vhodný obal, zásilku zabalit, vystavit celní dokumenty a ve finále všechny zásilky naložit a odbavit na poště, případně spedici, které mají samozřejmě naprosto nesmyslnou pracovní dobu. Navíc je u nás devítihodinový časový rozdíl, takže pozdě odpoledne SELČ, kdyz si už koušete nehty nervozitou my si teprve dloubeme z očí ospalky a mžouráme do první ranní kávy.

Shrnutí: standardní průběh odeslání zásilky je rozdělen do tří dnů
den 1. - odpoledne/večer - sestavení zásilky
den 2. - po 19.00 - fyzické odeslání zásilek z předchozího dne
den 3. - finální vyúčtování odeslaných zásilek a jejich označení v systému jako odeslané

Výjimky: - jedná se o pracovní dny, tedy v případě, že je součástí třídenního procesu víkend, případně svátek, pak ten se do procesu nepočítá
- v případě, že jsou v daném dnu méně než tři odchozí zásilky, je přeloženo odeslání na další pracovní den.